PLIMBAREA LIZOZOMULUI 2018

Pentru al patrulea an consecutiv, asociația bolilor lizozomale  VML vă invită să susțineți lupta împotriva bolilor și a handicapului. Principiul Plimbării  Lizozomului: oriunde vă aflați duminică, 7 octombrie, participați la Plimbarea  Lizozomului. Un eveniment original la îndemâna oricui pentru a sprijini  lupta împotriva bolilor lizozomale. Prima plimbare unde punctul de plecare este … unde vrei tu !

Cu cine vreți, singur, împreună cu familia sau în grup, duminică 7 octombrie, la ora 15:30, vă invităm să faceți o plimbare și să împărtășiți  mobilizarea împotriva bolilor și handicapului ! Această plimbare care are loc în aceeași zi, în același timp, este un mod original de a ne reuni în mod simbolic pe toți cei care împărtășim lupta împotriva bolilor și a handicapului.

Toată lumea poate participa, după propriul său ritm, oriunde s-ar afla, în funcție de dorințele sale… având în vedere că în același timp mulți alți semeni se plimbă pentru aceeași cauză…

Dacă sunteți convinși că mișcarea e sănătoasă, acum puteți împărtășiți dorința dvs. de a vă plimba pe 7 octombrie 2018.

Pentru prima oară au participat la această manifestare și pacienți români cu boala Gaucher atât in România (Oradea, Cluj) cât și în Franța (Riedisheim)